Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ «ΚΥΝΗΓΟΣ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΩΝ» 1958    Το «ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ» θα προβάλει δύο παλιές ταινίες την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, αριστουργήματα της παγκοσμίου παραγωγής.
   Θα είναι ταινίες δράσεως ( περιπέτειες, ιστορικές, γουέστερν, αστυνομικές) κυρίως από 1940 μέχρι 1960. Αξίζει να τις δούμε!
   Για σήμερα, έχουμε την ταινία του 1958 «ΚΥΝΗΓΟΣ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΩΝ» (From Hell to Texas)
    Ένα θανάσιμο ατύχημα, καθορίζει τις τύχες του ανθρωποκυνηγητού που εξαπολύει ο κτηματίας Χάντερ Μπόιντ και οι άνδρες του. Ο νεαρός Τόντ Λόμαν, κατηγορείται ότι σκότωσε τον γιό του πανίσχυρου ράντσερ, κι έτσι το ταξίδι της αναζήτησης του χαμένου του πατέρα, θα μεταμορφωθεί σε ένα κρυφτούλι θανάτου για τον νεαρό. Στον δρόμο του, η μοίρα θα φέρει δύο μορφές ικανές να διαταράξουν τις ισορροπίες, τόσο της τελικής έκβασης, όσο και τις εσωτερικές του. Καθώς τα άλογα καταπίνουν σκόνη και προσθέτουν στιγμές αγωνίας για όλους, η ερωτοχτυπημένη Νίτα καλείται να δώσει πραγματικά κίνητρα στον φυγά, ενώ σε εκείνον, προσθέτει ακόμη ένα λόγο για να κρατήσει πιο σφιχτά το δάχτυλο στην σκανδάλη της καραμπίνας του
Director: Henry Hathaway
Writers: Robert Buckner
Stars: Don Murray, Diane Varsi, Chill Wills

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου