Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

«ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ» Αιμα στο ποταμι ( Powder river) 1953




   Το «ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ» θα προβάλει δύο παλιές ταινίες την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, αριστουργήματα της παγκοσμίου παραγωγής.
   Θα είναι ταινίες δράσεως ( περιπέτειες, ιστορικές, γουέστερν, αστυνομικές) κυρίως από 1940 μέχρι 1960. Αξίζει να τις δούμε!

    Ξεχωριστό γουέστερν, με την δράση να ισορροπεί μεταξύ δύο δραματικών ιστοριών, η σύγκλιση των οποίων προσφέρει ένα ευρηματικό φινάλε.
    Όσο κι αν θέλει να καταθέσει για πάντα τα όπλα, τόσο η μοίρα προκαλεί τον πρώην σερίφη. Σε ένα από τα παιγνίδια της, θα τον φέρει στο μονοπάτι της εκδίκησης, για τον ύπουλο θάνατο που βρήκε ο συνέταιρος του στην αναζήτηση χρυσού, αλλά και για την κλοπή των κόπων τους.
    Κάπως έτσι, το αστέρι του εκπροσώπου του νόμου θα καρφιτσωθεί ξανά στο πουκάμισο του, για συγκεκριμένο λόγο όμως αυτή τη φορά, καθώς ο κύριος ύποπτος για την δολοφονία του φίλου του, έχει έναν εξίσου επικίνδυνο αδελφό στην πόλη που τον προσέλαβαν.
    Κι εκεί ακριβώς, θα εμφανιστεί η μορφή ενός βαριά άρρωστου πιστολά, που πίσω από την ασθένεια, τον κυνισμό του και, την φιλία που του προσφέρει, κρύβει μια τραγική ιστορία
Director: Louis King
Writers: Daniel Mainwaring
Stars: Rory Calhoun, Corinne Calvet, Cameron Mitchell

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου