Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

« ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ » Τα οπλα του φρουριου (The Guns of Fort Petticoat) 1957   Το «ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ» θα προβάλει δύο παλιές ταινίες την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, αριστουργήματα της παγκοσμίου παραγωγής.
   Θα είναι ταινίες δράσεως ( περιπέτειες, ιστορικές, γουέστερν, αστυνομικές) κυρίως από 1940 μέχρι 1960. Αξίζει να τις δούμε!


    Ο Frank Hewit (Audie Murphy) εγκαταλείπει τον στρατό της Ένωσης για να προειδοποιήσει τους πρώην γείτονες του στο Τέξας για τις επικείμενες Ινδιάνικες επιθέσεις που προκλήθηκαν από τις σφαγές του στρατού.
    Ξεπερνά την αρχική δυσπιστία του και πείθει (τις νοικοκυρές) όλες γυναίκες των οποίων οι άνδρες λείπουν πολεμώντας ενάντια στους ομοσπονδιακούς να βρουν καταφύγιο σε μια εγκαταλελειμμένη ιεραποστολή. Εκεί τις εκπαιδεύει να πολεμούν και να πυροβολούν ενώ αναμένουν τις επιθέσεις.
    Ο μόνος άλλος άνδρας στην ιεραποστολή τρέχει μακριά για να σωθεί ο ίδιος και καταλήγει να φέρνει αυτός τους Ινδιάνους πίσω στην ιεραποστολή. Περιτριγυρισμένοι και λιγότεροι, οι υπερασπιστές προετοιμάζονται για την τελική επίθεση
Σκηνοθεσία: George Marshall
Σενάριο: Walter Doniger | C. William Harrison
Ηθοποιοί: Audie Murphy  Kathryn Grant  Hope Emerson  Jeff Donnell  Jeanette Nolan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου