Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ «Κάπου εδώ γυρίζει ο Δολοφόνος » 1959


    Το «ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ» θα προβάλει δύο παλιές ταινίες την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, αριστουργήματα της παγκοσμίου παραγωγής.
   Θα είναι ταινίες δράσεως ( περιπέτειες, ιστορικές, γουέστερν, αστυνομικές) κυρίως από 1940 μέχρι 1970. Αξίζει να τις δούμε!
   Για σήμερα, έχουμε την ταινία του 1959 «Κάπου εδώ γυρίζει ο Δολοφόνος»          
    Μια σειρά από μυστηριώδεις δολοφονίες γίνονται γύρω από μία πόλη φάντασμα εξόρυξης χρυσού στο φαράγγι Γκραντ Κάνιον. Ο τοπικός σερίφης αναθέτει την υπόθεση στον βοηθό του Λες (Κόρνελ Γουάιλντ), το παρελθόν του οποίου δρα ανασταλτικά στη εξέλιξη των ερευνών, καθώς αντιμετωπίζεται αρνητικά από τον εισαγγελέα της περιοχής, οι σχέσεις του οποίου με τον Σερίφη δεν είναι και οι καλύτερες. Η προσοχή του Λες θα επικεντρωθεί στο εγκαταλελειμμένο ορυχείο χρυσού Κέντον και θα γνωριστεί με τη γοητευτική Τζάνις (Bικτώρια Σο), την κόρη του ιδιοκτήτη. Η παρατηρητικότητα της Τζάνις στην ένδυση ενός από τα θύματα και η γνώση της για την νεοϋορκέζικη μόδα, θα είναι το έναυσμα για την αρχή της εξιχνίασης των εγκλημάτων, με τραγικά γι’ αυτήν αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου